Valenciano Resum Amo Del Mon

Páginas: 6 (1375 palabras) Publicado: 25 de marzo de 2015
Resum amo del mon.
La historia comença al Nord d’Amèrica, on hi havia un volca que començà a amenaçar amb un possible erupció i la gent que vivia allí tenien por. Doncs, envien a investigar el cas del volca a un inspector de policia. Quan arriba a un poble, contractà a dos guies que el van acompanyar. El inspector pensa que tot ve de una muntanya anomenada el Great-Eyry. Quan arriben veuen queno n’hi havia res i es tornares cap al punt de partida, l’inspector torna a Washington. L’inspector arribà va escoltar que n’hi estaven ocorrint fenòmens estranys al Great-eyry. Un senyor que era maquinista estava creant un cotxe que segons ell ho arrasaria tot perquè era molt ràpid. Quan va arribar al despatx del seu cap, li va dir que no es preocuparà per no descobrir res. I li va donar unspapers de la policia de Boston, que li van manar mentres ell estava en l’expedició. En el papers posava que a un llac que estava prop del Grear-Eyry hi havia una bestia encara que era inofensiva i que havia un vaixell igual al cotxe del maquinista.
 Va llegir la carta, i va sentir curiositat perquè les sigles ADM no li sonaven de res. Després de un temps el Sr. Strock es va donar compte de que doshomes estaven espiant-lo . De sobte van desaparèixer i durant un temps no apareixien fins que tornares. Es quedaven frent a el seu portal i contemplaven la casa. Van a tornar a desaparèixer i no van tornar . El sr. Strock va llegir un article on deia que en el llac Kirdall estaven ocorrin uns fets estranys i que es pensava que era una bestia que es trobava a les profunditats.
el sr Strock vadeixar la investigació de la muntanya perquè ja no ocorria res. Dons el seu cap li va encomanar un altra investigació, que era descobrir qui era l'inventor del cotxe el vaixell i el submarí. El govern va voler pactar amb l'inventor que si li donaven un grapat de diners ell entregaria els motors que havia fabricat, el sr. Strock va investigar si el tracte que es feia.
L’amo del mon escriu una carta alvell i al nou mon dient que el seu invent no esta en venta i que tindrà el poder de tot el mon.
Va arribar la carta al govern del Estats Units, però la porten a la comissaria, ningú sabia don venia ni com havia arribat, un home pensa que era igual d’estrany que l’altra carta, i l’explicació que pensa es que l’home que esta desaparegut vol deixar una carta a el govern però la deixa a la comissaria,les dos cartes estaven escrites però la mateixa persona. El policia i l'nspector van examinar les dos cartes creien que eren unes amenaces de mort, l'inspector Ward pensava que el Great-Eyry era el lloc on l'inventor tenia el material del seu invent, va a avisar al senyor Strock de que a lo millor tenia que anarse d’expedició. El govern va publicar una nota dient que tenien que buscar a '' amodel mon'' i al seu invent. Desprès de llegir eixa nota el senyor Ward descobreix que es troba a Toledo i manda al senyor Strock alli.
Quan el senyor Strock va arribar a Toledo el senyor Wells l’esperava, tenien tot a punt i van partir cap a la caleta anomenada Black-rock. Una nit abans d’arribar el senyor Wella va veure el submarí a la caleta hi havien dos homes creien que un dels homes era amo delmon. Van decidir anar a la caleta a mirar a el homes. L' espant estava allí, atracada a una roca. Decidiren avançar però a veure millor.
Quan van arribar ja no estava ni el submarí, ni el dos homes ni l’espant. De repent les aigües començaren a moverse. Era un vaillex, que s’acostava a ells. El vaixell havia atracat i anava a estar tota la nit allí. El senyor Wells i el senyor Strock pensaven queaquell aparell era de amo del mon. Efectivament era L’espant, el vaillex de L’amo del mon, van baixar dos homes el senyor Strock va reconèixer aun d’ells perquè era el que l-espiava quan estava a sa casa. Es van donar compte que havien mes de dos tripulants. Van escoltar una conversa del càpita i un tripulant que deia que al alba s’anirien cap a on tenien l'invent. El senyor wells i el senyor...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Resumen Libro Valenciano
  • RESUM Ana Frank Valenciano
  • Resumen de te amo pero soy feliz sin ti
  • Resumen "Francisca yo te amo"
  • Resumen "Francisca, te amo"
  • Resumen Libro Francisca Yo te amo
  • Resumen Del Libro Pd: Te Amo
  • Resumen

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS