emprenedoria

Páginas: 3 (732 palabras) Publicado: 10 de noviembre de 2013
Eric Lopez 21/10/13
4t ESO B Ètica


1- Escriu tres exemples de conductes que etsemblin clarament reprovables, bones i dubtoses.

Reprovables
- Quan un banquer o qualsevol altre persona que tingui a veure amb els negocis, s'aprofita del desconeixement del producte per tald'ells treure més benefici i alhora estafar a la persona en qüestió. Des de el meu punt de vista la persona que fa això no hauria d'estar treballant en aquest ofici, ja que un bon venedor sap vendre atothom, en canvi aquest tipus de persona necessiten unes persones,amb un cert desconeixement, per viure.
- Quan veus que una persona té una manca de respecte cap a una altra persona que és diferent aell, ja sigui pel seu color de pell com per la seva manera de pensar. Això passa pràcticament en tot el món. Cada cop que algú veiés una cosa per l'estil hauria d'anar a la persona en qüestió i donar-liuna classe ràpida de cultura general.
- Quan en una competició, algú posa dificultats per guanyar als seus rivals. Per exemple, en una carrera de bicicletes arriba una persona i li desinfla la rodaals seus rivals per tal de guanyar una certa distància respecte ell. Aquesta conducte no només passa en el món de l'esport, sinó també en el dia a dia com per exemple en el treball.

Bones
- Quanuna persona (la qual no ha de ser rica ni tenir un gran nivell econòmic) ajuda a persones que realment ho necessiten,, aquestes persones no han de ser únicament persones que viuen al carrer, sinó quepodria ser perfectament persones que viuen en un pis o una casa però que la seva situació econòmica sigui molt baixa. Aquesta idea l'he tret de "youtube", ja que últimament he vist molts vídeos depersones que donen diners i menjar a persones pobres.
- Quan un company de classe no entén una cosa i jo o una altra persona l'ajuda. Aquesta situació no només es pot demostrar en una classe, sinó per...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Emprenedoria
  • Emprenedoria
  • emprenedoria
  • emprenedoria catalana
  • emprenedoria
  • emprenedoria
  • Trabajo emprenedoria
  • EIE (empresa I Emprenedoria)

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS