emprenedoria

Páginas: 2 (401 palabras) Publicado: 11 de mayo de 2015
Actualment el crèdit a la creació d’empresa està totalment congelat i oblidat, sembla ser que tot i els intents de polítics i economistes de projectar una imatge de recuperació econòmica, les caixesi entitats de crèdit profundament afectades per la crisi econòmica, no volen obrir l’aixeta del crèdit i per tant no ajuden al sector emprenedor a crear nous projectes i nous models de negoci.Provocant així que la figura de l’emprenedor es vegi frenada i hagi de realitzar grans esforços per tirar endavant els seus projectes.
La figura de l’emprenedor sempre ha estat molt important en lasocietat catalana ja que aquest sempre ha tingut un paper protagonista alhora de crear nous models de negoci que han convertit Catalunya en el principal motor econòmic de l’estat. A dia d’avuil’emprenedoria segueix essent molt important per als joves amb noves idees en la nostra societat ja que ens el últims quatre anys l’emprenedoria ha crescut a Catalunya, és per això que Europa aposta per aquestsector. Possiblement perquè requereixen poca inversió i que en gran part dels casos es assumida per el propi emprenedor ja que la banca manté l’aixeta del crèdit tancada.
Però és aquí on la crisi econòmicaha afectat el paper de l’emprenedor ja que les dificultats a accedir als crèdits ha provocat que l’emprenedor o la família d’aquest hagi d’assumir amb els seus estalvis l’inversió que requereixl’inici d’un nou projecte empresarial que en molts dels casos no té un futur assegurat. Està clar que sense l’ajuda del crèdit els emprenedors perden eficiència i en molts casos han de deixar de banda elsseus projectes per falta de finançament, frenant així el creixement econòmic i la recuperació de l’economia en la nostra societat.
Queda clar així que la figura de l’emprenedor ha de tenir un paperimportant en la societat ja que les noves idees i els nous models de negoci poden ajudar a sortir de la situació de recessió econòmica en la que ens trobem, disminuint així, les taxes d’atur i...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Emprenedoria
  • Emprenedoria
  • emprenedoria
  • emprenedoria
  • emprenedoria catalana
  • emprenedoria
  • Trabajo emprenedoria
  • EIE (empresa I Emprenedoria)

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS