El Alma Esta En El Cerebro

Páginas: 3 (723 palabras) Publicado: 13 de abril de 2012
CAPÍTOL VI RENTAT DE CERVELL

El llibre s’inicia amb alguns exemples diversos de rentats de cervell, com per exemple les sectes, els maltractadors etc.
Es relativament fàcil manipular elcervell humà amb una nova tècnica es poden reemplaçar unes idees per unes altres, la finalitat:eliminar la identitat independent de la víctima perquè no dificulti el control total que es pretén exercirsobre ella.
El desig de controlar la ment humana es molt antic i durant el transcurs de la història s’han inventat tècniques de rentat de cervell molt variades com la tortura i l’assetjament psicològico la publicitat i l’educació, no ens sentim amenaçats per aquests rentats de cervell, sinó que els permetem.
Com mes jove es la persona, la ment que volem manipular més senzill ens resultarà latasca.
Encara que ens agradi pensar que som lliures i que la nostra ment i les nostres creences són invulnerables, aquesta malauradament no és la realitat, ja que els éssers humans som de fàcilinfluenciar per naturalesa.
Les emocions són les principals desencadenants dels canvis de la nostra ment, la publicitat les utilitza casi sempre, per exemple, utilitzant la musica adient en cada anunci pertal d’influir en les nostres emocions.
En els casos més radicals del rentat del cervell, la por, la pena o la soledat obliguen a una persona a cedir, no suportarà la pressió i canviarà.
Laprofessora Kathleen Taylor explica com subestimem fins a quin punt canviem, lo que passa es que el nostre cervell esta dissenyat perfer-nos sentir iguals d’un dia a l’altre o d’una setmana a l’altra, aquestahabilitat ens permet esforçar-nos menys en intentar resoldre problemes quotidians, si fóssim conscients del molt que canviem estaríem perduts, i tindríem que esforçar-nos més per sobreviure.L’acció de rentar un cervell s’ha de dur en dues fases: la primera és eliminar les creences anteriors , aquest pas és més senzill que el que be a continuació, podem fer-ho amb drogues, electroxoc fàrmacs...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • El alma es el cerebro
  • el cerebro y el alma
  • El alma esta en el cerebro
  • Alma En El Cerebro
  • El alma está en el cerebro. radiografía de la máquina de pensar
  • el alma esta en el cerebro
  • el alma
  • alma

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS