Educacio Fisica

Páginas: 5 (1233 palabras) Publicado: 24 de marzo de 2015







EDUCACIÓ FÍSICA
Entrenament de futbol

Christian Carreño, Aaron Carricondo, Joan Morales i Roger Pàmies
1rBAT C
















-Escalfament G ENERAL (10')
En l'escalfament general es realitzen exercicis de tot tipus, desplaçaments, moviments articulars, exercicis de coordinació, carreres, salts, etc. sempre intentant escalfar el major nombre de músculs possible. Aquesta part serà similarper a totes les activitats físiques i / o esports que anem a realitzar i ens valdrà per a tots els escalfaments.
Dividirem aquesta part en 4 blocs que realitzarem amb aquest ordre:

1. Mobilitat articular: es tracta de posar en moviment les principals articulacions que anem a utilitzar en l'activitat posterior (sobretot si ens trobem en primeres hores del matí). Aquesta part, en un escalfamentd'uns 6'-7 ', no hauria de ser superior a 1'.
2. Exercicis per augmentar la temperatura muscular i augmentar el nombre de pulsacions: es pretén que augmentin les pulsacions perquè arribi més sang al múscul i perquè augmenti la temperatura que afavoreixi els posteriors exercicis d'estiraments. Aquesta part, en un escalfament d'uns 6 ', no hauria de ser superior a uns 2'-3'.
3. Exercicisd'estiraments: es realitzaran en aquest moment NO A L'INICI DE L'ESCALFAMENT, perquè ja hem augmentat la temperatura interna dels mateixos i els tenim en disposició de poder estirar sense risc de lesió. Aquesta part, en un escalfament d'uns 6'-7 ', no hauria de ser superior a 1'-2'.
4. Exercici generals: amb aquests exercicis es pretén que el cor equipari les pulsacions a un ritme aproximat a l'activitat a fera continuació. Per tal d'aconseguir-ho es faran progressions, canvis de ritme, de direcció, skipping i tots aquells exercicis de la segona part realitzats amb una major intensitat. A més, es poden incloure exercicis de tonificació muscular, com ara abdominals o flexions. Aquesta part, en un escalfament d'uns 6'-7 'de durada, no hauria de durar més de 2'-3'.
1. Carrera contínua: la cursa contínuaserà d'uns 2 minuts, corrent per tot el camp de futbol.

2. Cursa de costat: mentre es corre posar-se perpendicular al recorregut i seguir.

3. Genolls amunt: mentre es va corrent se salta amb els genolls fins que toquin el pit, això es farà unes 5 o 6 vegades.

4. Talons enrere: després d'acabar amb els genolls, es toca amb els talons a les natges. Això també es farà unes 5 o 6 vegades.

5. Saltsde cap: es saltés, mentre es va corrent, com si es rematés de cap. Mentre els jugadors fan això els porters imitessin el salt per agafar una pilota. Unes 5 vegades.

6. Esprints curts: es farà un sobreesforç i es farà un esprint d'uns dos metres. Durant un minut aprox.

7. Esprints llargs: es faran uns esprints d'uns 20 metres.

8. Caminar pausadament: finalment arribarà una longitud com al migdel camp perquè els jugadors agafin aire i descansin una mica.

-JOC DE LES BASES


-Escalfament específic (10')
Passades en parelles en desplaçament: entre dues persones del grup es passen la pilota entre una zona limitada.
Rondos: després d'aquesta activitat s'ajunten un grup de 5 o 6 persones i es posen a passar la pilota mentre un altre aquesta pressionant per treure. Aquesta activitat dura uns10 minuts.
Entrades a porta: el jugador passa la pilota a l'entrenador que estarà en la vora de l'àrea i aquest es la passés de nou perquè xut a porta. En aquest moment el porter es disposarà a parar-la.
El porter: mentre els jugadors fan conducció de pilota i passades entre ells, els porters hauran de realitzar accions com trets a l'altre porter perquè la bloc i fer centres a l'àrea perquè elporter l'agafi.
Una patxanga: a uns 15 minuts d'acabar l'entrenament es realitzarà un partidet per aplicar tot el que han estat realitzant en tot l'entrenament.

1. cada equip fa 2 files, es fan passes, després conducció i després
Regat (croqueta i finta) (10')

-exercicis tècnico-tàctics (25')
Al senyal del xiulet de l'entrenador, els jugadors amb una pilota,...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Educacio fisica
  • Educació Fisica
  • EDUCACIÓ FISICA
  • educacio fisica
  • Educacio fisica
  • La Educacio Fisica
  • EDUCACIÓ FISICA
  • Educació Física

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS