Educacio fisica

Páginas: 4 (990 palabras) Publicado: 30 de agosto de 2013



Activitats E.F


ex 1 pg 73:

Jo pràcrico exercicis musculars , per els musculs del coll , esta classificat com a esport terapèutic , esta basat en moviments consecutius 20 vegades demoviment de coll de esquerra a dreta i d'adalt per baix , despres estirar una goma amb el colze unit al cos.


Ex 1 pg 87

Badmintón:

Reglament:

La pista

Està limitat per línies dequatre centímetres d'amplada. Excepte per la línia mitjana que delimita la zona de servei del costat dret amb la zona de servei del costat esquerre que és més prima.Cada línia forma part de la superfíciedelimitada i està traçada al seu interior. Es traça la línia mitjana repartint la seva amplada entre les dues zones de servei.

Pels jocs d'individuals, el terreny està delimitat per les línieslaterals interiors i la línia de fons exterior.

Per al joc de dobles, el terreny està limitat per les línies exteriors.

2. La xarxa i els pals

La xarxa ha de ser de malla de corda fina o fibraartificial, necessàriament de color fosc. Els quadres que conformen la malla de la xarxa han de tenir d'uns 15 mm. a 20 mm. La vora superior de la malla portarà una cinta blanca doblada, de 7'5 cm.La xarxa reglamentària mesura 76 cm. d'ample i 6'20 m. de llarg. Es col·loca verticalment sobre la línia central del terreny de joc, per a dividir-ho en dues meitats iguals.

L'altura de la xarxaés d'1'524 metres al centre del terreny de joc, mesurat des del sòl a la vora superior de la cinta blanca de la xarxa. En la posició de la xarxa sobre els pals, ha de mesurar des del sòl 1'55 metres.3. La raqueta

Constitueix l'instrument més important de tot l'equip. Per escollir la raqueta cal tenir en compte el seu pes, el material del qual es componen el marc i la canya, l'equilibridel pes i l'ample de l'empunyadura.

Actualment, gairebé totes les raquetes són metàl·liques i porten components de diferent tipus: grafit, carboni, bor, etc.

Hi ha diverses marques de...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Educació Fisica
  • EDUCACIÓ FISICA
  • educacio fisica
  • Educacio Fisica
  • Educacio fisica
  • La Educacio Fisica
  • EDUCACIÓ FISICA
  • Educació Física

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS