Treball Rj-45

Páginas: 3 (571 palabras) Publicado: 11 de abril de 2011
Rafael Antonio Gómez Casas Inf_3

Índex
Que es el RJ-45? Pàg 1-2

Codi de colors

Pàg 2

Passos seguits

Pàg 2-4

Comprovació

Pàg 5-6

Conclusió

Pàg 7

Que es el RJ-45?
ElRJ-45 és una interfície física (mitjans utilitzats per la connexió d’un ordinador amb un medi de transport de xarxa) usualment utilitzada per a connectar xarxes de cablejat estructurat, (categories 4,5, 5e i 6). RJ és un acrònim (abreviació formada per lletres o segments d'altres paraules) anglès de Registered Jack (connector registrat) que a l'hora és part del Codi Federal de Regulacions delsEstats Units . Conté vuit 'pins' o connexions elèctriques. Hi ha dos tipus de RJ-45, el cable recte i el cable trenat:

El cable recte:
El cable recte serveix per connectar dos dispositius diferents(tals com un ordinador i un hub). En aquest cas, el cable a de ser igual per un extrem que per l’altre:

El cable trenat:
El cable creuat serveix per a connectar dos dispositius igualitaris, com 2ordinadors entre si, per al que s'ordenen els colors de tal manera que no sigui necessària la presència d'un hub.

-1-

Codi de colors:
Els cables interiors del cable RJ-45, tenen uns colors, idepèn de com els fiquis, tindrà una funció o una altre (cable recte i cable trenat).

Passos seguits:
 Primer hem agafat un cable Cat5, i el pelem, mes o menys a 1,5 cm (amb molt de compte de notrencar els cables interiors):

-2-

al interior hi hauran 8 cables enredats de dos en dos.

 Després el desenredem, per que quedin tots “llisos”

 Ara s’ordenen els cables segons l’orde quevulguis: 1. Cable recte:

-3-

2. Cable trenat:

3.

 Ara ve la part més dificultosa, agafar el connector RJ-45 i ficar els cables dins, es te que vigilar que tots els cables arribin fins alfinal del connector. Quan tots els cables estiguin be posats, amb l’ajuda de la grimpadora, grimpes una part del connector, i el connector ja està posat:

-4-

Comprovació:
Ara que ja està...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Rj-45
  • Puerto rj 45
  • Cableado RJ-45
  • conectores RJ-45
  • ponchado jack rj-45
  • norma EIA/TIA 568A RJ 45
  • 45
  • Treball

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS