Mathausen

Páginas: 2 (349 palabras) Publicado: 13 de mayo de 2013
*Mauthausen*
Mauthausen, (des de l'istiu de 1940,Mauthausen-Gusen) va ser un grup de camps de concentració nazis situats entorn a la petita localitat de Mathausen, Austria; aproximadament a 20kilòmetres de Linz.

PARTS DEL CAMP DE CONCENTRACIO
CAMP I: És la zona més antiga del camp.
CAMP II: L'àrea de tallers del camp, on Els Presoners realitzaven Treballs Forçats paràgraf Empreses iProjectes de la SS (a la primavera de 1944, aquestes barraques eren habilitades per albergar Presoners).

CAMP III:Camp III, sense camp de Quarantena construït a principis de 1944 paràgraf mantenir alsPresoners nouvinguts aïllats dels altres Presoners.

INFERMERIA: Desde 1944 es on va ser situada aquesta infermería; desde 1970 ha estat un edifici de expocició de la història d'aquest camp.CUINES:
JARDINS I HORTS:
ZONA DE PRESONERS RUSSOS:
PATI:
BARRACONS DELS OFICIALS:
MUR DE LES LAMENTACIÓNS: Era un mur on frequentment la SS feia els primers maltractes.
ZONES DE LES “SS”:BARRACONS PER A TREBALLADORS CIVILS:
BARRACONS DELS GUARDIES:
ZONA D'EXECUCCIÓNS:Els Alemanys afusellaven als Presoners que havien estat enviats a Mauthausen paràgraf servei executats.
TALLERS:PEDRERA:Mathausen va ser escollit per tenir una important pedrera i amb la idea de ser utilitzada com a font de material per poder dur a terme els grans projectes arquitectònics nazis.
Bona part delspresoners van trobar la mort a la llarga escala que porta de la pedrera fins el camp. Els presos que treballaven a la pedrera havien de pujar 186 esglaons, carregant grans blocs de pedra a l’esquena. Era unatasca titànica degut al desgast físic que patien per la mala alimentació i pels maltractats que rebien. A més, es diu que molts soldats nazis feien ensopegar els presoners provocant així caigudes encadena multitudinàries, mortals per a molts d’ells. Altres presos eren llençats des de dalt del turó.






Origen dels presoners i trasllat al camp.

En aquest camp es concentraren i...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS