jkghjbh

Páginas: 13 (3164 palabras) Publicado: 26 de febrero de 2015
Lesió
La paraula lesió prové del llatí que és corresposta a "laedere" (ferir). Ens referim a una lesió quan el cos humà pateix un dany en una de les part que normalment impedeix exercir la funció del cos humà a la seva normalitat. En un petit percentatge algunes lesions pot generar malalties, una de les més coneguda és la "malalties mental".
La lesió en la futbol
En tots els esports hi hariscos o possibilitats de lesió, ja que no hi ha una sèrie d'exercici que normalment requereixen que un gran esforç físic i en funció d'esport arriba a tenir contacte que causen danys en el cos.El futbol és un de l'esport més popular del món.En l'esforç físic és molt sacrificat, a part de contacte es produeix entre jugadors de diferents equips i a alguns aquestes Rozès agressives i generar unasèrie de danys en el cos. En l'àmbit d'aquest esport, les lesions tornat extremadament serioses i produir llargs processos de recuperació.
A un jugador de futbol una lesió de llargs períodes de recuperació ve infuir psicològicament i no tornar a realitzar al mateix nivell.En el segle XIX, on el futbol va començar a conquerir el món, hi havia moltes lesions de tot tipus però muscular degudes a latímida o qualsevol preparació dels jugadors. Els jugadors en aquest segle en general només es practica per distracció ja que era una manera d'aclarir la ment i al mateix temps divertir, aquí es fa cap idea per evitar les lesions fins a mitjan del segle, però sense cap importància.Al final del segle XIX on les lesions que va passar a jugar aquest esport i de diferents maneres, fet planterearse la ideao la manera d'acabar amb la manera d'intentar suprimir la majoria de lesions, que no va permetre gaudir de 100 per cent amants de futbol d'aquest esport i pocs clubs fundandos fins llavors Regne Unit.





PREVENCIO DE LESIONS
En el siglo XX l` idea la solució de las lesiones se profundizo mas y es va començar a treballar e investigar amb doctors i fins i tot entrenadors, és a dir, es vacrear una petita campanya per establir una millors en la forma física dels esportistes. Els Fisioterapeutes empezarón a analitzar i seguir de prop les lesions es produïen at els esportistes i poc una mica investigar-les. Després de llarg procés de seguiment, empezarón establir una sèrie de passos per a prevenir moltes d'aquestes molèsties impedien exercir la professió dels esportistes.
Causes Amés comuns de lesions :
-Escalfament Previ insuficient.
-No Fer estiraments abans i després de l'exercici.
-Sobre Entrenament.
-Falta de repòs.


Els tutors o entrenadors dels esportistes i l'entorn d'institucions dels respectius esports, van establir aquestes medidad i fins i tot van ampliar el seu equip tècnic on van incloure Fisios que podrien seguir de prop les millors recuperaciódels esportistes i ajudar a prevenir-les.
 
La mentalitat dels deportitas canvi totalment, la seva obejectivo principal ara era preparar-bé i seguir tot el procediment corresponent per a estar millor preparat i retre sense cap obstacle.
Al principi els entrenadors no exercien els procediment com corresponia però a mesura que passava el temps es va anar exercint de millor manera.
MATERIAL EINSTALACIONS
Quan el futbol es desenvolupa de forma més general a la societat, s'arriba a formular idees sobre el material correcte, és dedcir, l'equipació correcta per exercir l'esport d'una manera més sastifactoria i amb mínims regs de lesió. Un d'aquests material que es va començar a utilitzar en el segle XX van ser precisament:
-Camps De futbol
Al segle XIX no era tan important elterritori per practicar el futbol però a la fi ia principi del segle XX es planteja en crear estadis de futbol per fer aquest esport encara més gran. A part aquests camps havien de complir amb requisits per evitar lesions, ja que els terrenys de joc devien d'estar en òptimes condicions:
· La gespa debia d'estar regat limitadament per aigua perquè els jugadors es desplacessin sense riscos tenint en...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS