Histories de por

Páginas: 11 (2630 palabras) Publicado: 2 de septiembre de 2012
BARBARA

Esta història va d´una parella d´humans que buscaben casa, van veure una que era com una mansió. Van tocar al timbre i li va obrir una xiqueta que pel seu aspecte es veia que era morta i el van comptar que la xiqueta els ensenye unes quantes habitacions i ells els van dir com era i es van posar a cridar sorpresos ¿Bàrbara?. ¡ Però si Bàrbara esta morta! I els van comptar la históriadel que pas. Entoces sa mare acaba de comptar l´historia. Llegarón a sa casa on estava la mare de Floria i es van posar a parlar del tema, quan son pare arriba a les sis la seua filla li va dir si sávia una história de por, li contesta que si. Entoces son pare li va contar la següent hitòria.


Harry

Esta història és de dos xiquets, un cridat Harry i l'altre que com temia problemes a aprendrematemàtiques li va demanar ajuda a Harry, este li diu que no i després de molt insistir acaba accedint. Quedan a casa de Harry per a estudiar però simpre al final de les calses Harry sempre s'adormia i açò li donava vergúenza. Un dia va trobar sang en el seu cuader però no tènia cap ferida. Al cap del timpo harry es va posar roín i sa mare ho porte al medique que observe que estava molt pàl·lid,va estar una setmana en el llit recuperant-se però l'altre xiquet faltat molt a classe i Harry va ser a buscar-ho a sa casa Parlant amb un veí li dijeròn que sa mare i la seua germana havien mort i el se n' anat fuera,Harry li pregunte que si sàvia on i el veí li conteste sorprés que d'això cap a 30 anys.Harry va tornar a sa casa.
Floria li pregunte però això et passe de veritat? i son pare liconteste que si i apuntales no va ser l'únic cas que pas en el curs, el xiquet li va demanar a floria que li comptara una altra història o que se l'inventara i el pare va dir com si fóra tan fàcil.

El xiquet de la gabardina

Esta història el compta la iaia de Floria a la seua néta. Perquè li va ocórrer quan era xicoteta i estava pel carrer on es va trobar amb un xiquet que estava descalç i ambuna gavardina, la iaia li recrimina que este descalç perquè pot morir de fred, el xiquet content li respon si es preocupa per ell, ella li contesta que per descomptat li preocupa, el xiquet li demana ho porte a sa casa perquè no té família. La iaia sorpresa li espenta i s'allunya d'allí, quan arriba al cantó observa el xiquet plorant en la vorera, ella penedida pel que havia fet torna i li diu quepot anar a sa casa a prendre un zocólate, com el xiquet no li contesta alça la gavardina i el xiquet a desaparegut, en este moment ix la botiguera d'enfrete i li pregunta si és família del xiquet de la gavardina perquè l'havian atropellat cap a una hora i només quedava la gavardina en el sòl. Floria li preguntava a la seua iaia si era veritat que li havien atropellat, la iaia li conteste que enles històries de por no es pregunta per que, sinó la història perd el seu misteri.

Wolfgang

Esta història el compta la mare de Floria, una vesprada que després de tornar del treball, prendre's un café i llegir el periòdic va començar amb la seua història. Transcurrís quan era molt xicoteta la mare i per efermedad de la seua iaia ha d'anar-se'n de vacacions amb la seua tia Matilde. A suarribada a l'estació i veient que no havien anat a arreplegar-la es dirigix caminant fins a la casa on el cap d'estació li indica que vivia la seua tia, una vegada allí toque moltes vegades el timbre eixint a rebre-li un home molt estrany que li indico que la seua tia vindria en breu, durant l'espera escolte uns crits que li van causar por, però de seguida va aparéixer la seua tia Matilde que la porte al'habitació on li explique part de la història de la família de la casa així com la procedència dels crits que havia escoltat i també li va comptar la història del laberint que esistia en el jardí. El xiquet de la casa, que era de qui havien eixit els crits per tallar-se les ungles, es cridava Wolfgang i segons pareix patia d'una efermedad denominada llunátic A la nit que va coincidir que era...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • La historia de la historia
  • historia de la historia
  • Historia de la historia
  • La historia de la Historia
  • la historia de la historia
  • historia de la historia
  • el historiador y la historia
  • Historia de la no historia

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS