estatua de la llibertat

Páginas: 4 (941 palabras) Publicado: 8 de noviembre de 2013

ESTATUA DE LA LLIBERTAD






































REGAL PER A ELS ESTATS UNITS
El jurista i polític francès, autor de Paris en Amérique, EduardoLaboulave va tindre una idea que va ser que França ofreciera un Regal ALS Estats Units com a obsequi per a commemorar el centenari de la independència estaunidense com a retall de la llarga amistatentre els dos Països i per a garantir l'aliança franc-estadouninse.
En aquella època a els ESTATS units acabava de eixir de la guerra civil que va durar de 1861 a 1865 i el pais estava en medi de lareconstrucció, Bartholdi va ser contrat per a deiseñar una estàtua que hauria acabar el 1876 data del centenari de la independència estadounidense.en 1870, Bartholdi tija el primer esbós que va servir.En aquells i aquelles mateix anul França va entar donin guerra AMB Rússia i va tindre de parar el projecte. El 10 de maig de 1871 l'opinió publica i el govern francès és va sentir decepcionat per lasimpatia del Estats units cap al alemanys que contaven AMB una causa de l'problemes politics de la Tercera República que encara esra considerada per molts com ara un arregli temporal i que tenial'esperança d'un retorn de la monarca. La idea d'oferir una representacions de llibertat en una república germana per a França l'Altre costat del Atlàntic.
En juny de 1871 Barthodi va VIATJAR al EstatsUnits. Furant el viatge va escollir l'illa de Bedloe com a ubicacions de l'estàtua i també intento aconseguir Seguidors l'Altre costat del Atlàntic.




Models per a l'estrutura
Hi ha Diverseshipòtesis del historiats sobre el model que va poder utilitzar per a determinar la cara de l'estàtua. Rntre els possibilitats estava la cara d'Isabel-la Eugenie Boyer vídua de l'inventor milionari IsaacSinger.
Segons Altres fonts Bartholdi és va inspirar al rostre de la seguia mare Charlotte Batholdi i és la Hipòtesis mes considerada fins el present .. Segons una revista Bartholdi va voler...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • La Llibertat
  • La llibertat
  • Las estatuas
  • Estatuas
  • las estatuas
  • La por a la llibertat femenina
  • Estatua de la libertad
  • Psicologia De La Llibertat

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS