Eco sistemes

Páginas: 4 (806 palabras) Publicado: 18 de noviembre de 2014
El ecosistemes
o El ecosistema es una de les zones de la biosfera, està formada en la relació d’elements biòtics que són els éssers vius i els abiòtics que és el medi físic.
o El seufuncionament del ecosistema, està formada per tres elements; elements abiòtics; no són vius, anomenats biòtop, elements biòtics; son els éssers vius, anomenats biocenosi, elements antròpics; va ser creadesper l’ésser humà.
o El ecosistemes són oberts, forma para de una cadena que és el planeta Terra, és un conjunt de d’ecosistemes, són la biosfera i la ecosfera.
o Les condicions dels ecosistemes són, l’aigua, la temperatura, la llum del sol i el vent.
o La evolució de la ecosistemes, es troben en evolució constantment i passen per diferent etapes, quan estan en relació el biòtics i abiòtics esmillora el ecosistema i arriba una madures o equilibri, si el ecosistema es deteriora entra en la fase de regressió, l’ecosistema tindria que tindrà una vegetació potencial i en canvia te lavegetació actual, que és la que en realitat te i l’ésser humà amb la seva acció atròpica amb la acció de l’alteració de l’ecosistema.
Bioma de la terra.
o Són un conjunt de ecosistemes, els terrestres i elsaquàtics, el terrestre es qualificat per la seves condicions de temperatura i la seva humitat.
La biomes terrestre, són un conjunt de clima fred que són de tres tipus:
o La taigà, és el bioma del’hemisferi nord, que esta en una latitud Nord entre 50º-70º, amb un clima molt fred, les seves temperatures arriben els -40º en l’hivern i al estiu 20º, quasi tot l’any està glaçat el terra, lavegetació que són arbres de fulla perenne com els avets amb sota bosc molt pobre, la seva fauna està adaptada el clima extrem, caribú, ant, llebre, llop. La taigà és de l’hemisferi nord: Canadà, extremnord-oest dels Estats Units, Escandinàvia i una part bastant gran de la Rússia, la part de Sibèria.
o La Tundra, esta a la latitud superior a la taigà més 70º N, més el nord, el clima es més dur amb...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • Eco sistemas
  • Sistemas Constructivos Eco-Eficientes
  • Sistema Eco
  • ECO SISTEMA
  • sistemas eco
  • Eco-Sistemas
  • Caracterizacion Y Reflexion De Servicios Eco Sistemicos Locales
  • Acercamientos actuales al estudio de los servicios eco sistémicos ECOLOGIA

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS