asdfghjkl LIBRO

Páginas: 7 (1606 palabras) Publicado: 21 de enero de 2014
Aquest article presenta una taula amb les dades de contacte d'empreses proveïdores de continguts digitals.

La taula conté una columna, anomenada "Integració en moodle", que indica si el llibre o contingut digital es pot integrar o no a l'aula virtual proveïda per la Conselleria d'Educació, Cultura i Universitats. Els continguts que permeten la integració a l'aula virtual es podenvisualitzar fent clic sobre el mot "Sí" que figura a la columna "integració en moodle" o bé clicant sobre l'enllaç següent:

Biblioteca de llibres de text digitals

Aquest catàleg s'actualitzarà a mesura que ens arribi informació dels productors de continguts.

Llegiu-ne més: Catàleg de continguts digitals

Adhesió a les tarifes del contracte de telefonia del Govern per als centres públicsDarrera actualització de dilluns, 4 de febrer de 2013 09:16

La Direcció General d'Innovació i Desenvolupament Tecnològic (d'ara endavant DGIDT), depenent de la Vicepresidència Econòmica del Govern Balear, està enviant als centres educatius públics per correu postal uns models d'adhesió a les condicions econòmiques (tarifes) aconseguides en un concurs públic de telefonia fixa i telecomunicacionsmòbils. És una informació de prou interès per als centres ja que és probable que amb l'adhesió es puguin veure millorades sensiblement les condicions econòmiques dels contractes de telefonia que actualment tenen. Adjuntam aquí el model d'adhesió i tot seguit transcrivim el que informa la DGIDT:

Llegiu-ne més: Adhesió a les tarifes del contracte de telefonia del Govern per als centres públicsPla de Modernització Educativa, actuacions curs 2012-2013

Darrera actualització de dimecres, 12 de setembre de 2012 10:53
Instal·lacions d'aules digitals als centres públics

Des de la Conselleria d'Educació, Cultura i Universitats s'està impulsant el Pla de Modernització Educativa per als centres educatius de les Illes Balears, tot seguint el programa Escuela 2.0 del Ministeri d'Educació.El present curs escolar 2012-2013 es continuarà amb la distribució d'aules digitals als centres públics d'educació primària i d'educació secundària. En concret es faran instal·lacions a totes les aules de 3r i 4t d'Educació Primària i a les de 3r i 4t d'ESO, de tal manera que amb aquesta actuació quedaran convertides en digitals totes les aules de 3r, 4t, 5è i 6è de primària i totes les aulesd'ESO.
Una instal·lació d'aula digital consta de:

1 pissarra digital interactiva (PDI)
1 projector
1 ordinador d'escriptori
1 conjunt de 2 altaveus autoamplificats
material divers per a fer la instal·lació (braç de subjecció del projector, caixa de connexions i cables, etc.)

Durant els primers dies de setembre s'informarà als centres amb un correu electrònic personalitzatque indicarà el nombre d'aules digitals que corresponen al centre i aspectes tècnics sobre la instal·lació de l'equipament.

Podeu trobar informació actualitzada del projecte a la pàgina de projectes en distribució en el menu Avaries a la secció Coordinació TIC.

Projecte d'aula virtual

Darrera actualització de divendres, 23 de març de 2012 11:25

El projecte d'aula virtual consisteix aoferir des de l'Administració una instal·lació de Moodle de manera que els centres us hagueu de preocupar del seu maneig però no de qüestions tècniques (instal·lació, actualització, rendiment, ...) i sense que us costi uns doblers per allotjament ni per suport tècnic.

Aquesta instal·lació gaudeix de gestió centralitzada d'usuaris, és a dir, els docents del centre podran iniciar sessió amb elsseus respectius usuaris corporatius, els mateixos que ja fan servir per interactuar amb el WeibMail, el Portal del Personal o el Gestib. També els alumnes disposaran d'usuari i podran ser importats des del Gestib. Llegiu a l'apartat Aula Virtual els articles publicats, en especial la proposta tècnica d'aula virtual on també s'hi troba el procediment que s'ha de seguir per sol·licitar la...
Leer documento completo

Regístrate para leer el documento completo.

Estos documentos también te pueden resultar útiles

  • asdfghjkl
  • asdfghjkl
  • asdfghjkl
  • ASDFGHJKL
  • asdfghjkl
  • Asdfghjkl
  • asdfghjkl
  • asdfghjkl

Conviértase en miembro formal de Buenas Tareas

INSCRÍBETE - ES GRATIS